2011. július 29., péntek

Farkas Péter: Johanna - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! JohannaA könyv listaára: 2290 Ft. Leírás:
Farkas Péter szinte mágikus erejű prózai műveiben a lét határhelyzeteit keresi, újabb regénye megdöbbentő portré és korrajz, ugyanakkor az emberi szenvedés, a végsőkig fokozott magány és a kielégületlen szenvedély megrázó lenyomata. A valós történelmi forrásokon nyugvó elbeszélés a 16. század elején élt kasztíliai királynő, Őrült Johanna (I. Ferdinánd magyar király és Mária, magyar és cseh királyné édesanyja) életét meséli el. Johanna rendkívül szélsőséges személyiség volt, már gyermekkorában éhségsztrájkkal tiltakozott a családi önkény ellen, ugyanakkor mélyen vallásos is. Amikor dinasztikus érdekből hozzáadták a kor elbűvölő férfiszépségéhez, a kicsapongásairól, nőügyeiről híres Szép Fülöp Habsburg főherceghez, még senki sem hitte, hogy frigyük az uralkodói házasságok történetében felettébb ritka szerelmi viszonnyá alakul, és a termékeny asszony tíz év alatt hat gyermekkel ajándékozza meg urát. Johanna féltékenysége azonban nem ismert határokat, egyik vetélytársnőjének tövestől tépte ki a haját, amikor pedig férjét fiatalon elveszítette, bebalzsamozott testét több mint két évig nem engedte eltemetni. A szóbeszéd szerint még hitvesi ágyába is maga mellé fektette. A királynőt, a trón jogos örökösét később saját fia állította félre, a már korábban őrültté nyilvánított és őrizetben tartott asszonyt élete hátralévő részében egy sötét vártoronyban tartották fogva. Farkas Péter elbeszélése nem szokványos történelmi regény, hanem behatolás a szavak erejével a szenvedély és a testiség legmélyebb bugyraiba, a hatalom által akaratától megfosztott egyén szenvedéstörténetének láthatatlan, rejtett titkaiba. Megigéző, briliáns próza - a kortárs irodalom kedvelőinek. ISBN: 978-963-14-2865-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 02:59
. Farkas Péter: Johanna - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése