2011. július 30., szombat

2 db ezoterikus könyv (Doreen Virtue, stb) - Jelenlegi ára: 1 700 Ft

Eladó 2 db ezoterikus könyv! A csomag tartalma:
- Doreen Virtue: Isteni mágia - Gyakorlati tanácsok a tudatos teremtés hét szent titkának alkalmazásához Eredeti ára: 2790 Ft
- Peter Dyckhoff: Lélegezz fel!
Mindkettő teljesen újszerű állapotban lévő könyv, egyszer átlapozott.
"A tudatos teremtés hét szent titka egy kipróbált módszer, amely a gondolataimat, az egészségemet, a kapcsolataimat, a pénzügyeimet és minden mást állandó, magas színvonalon tart. " Doreen Virtue Az anyagi világban a Szellemiség, azaz gondolataink hatalma a legnagyobb természeti erő. Ezt az alapelvet az ősi Egyiptomban egy hatalmas spirituális tanító terjesztette. A gondolat teremtő és gyógyító erejéről szóló tanításai olyan mélyrehatóak és forradalmiak voltak, hogy Hermészhez kötötték őket, a görög istenek hírnökéhez, és Thothoz, az írás és a miszticizmus egyiptomi istenéhez. A tanító pedig Hermész Triszmegisztosz volt, aki hermetikának nevezte tanításait. Titkait csak szóban vagy rejtjeles írásokban adták át egymásnak egészen 1908-ig, amikor is három beavatott leírta a szent tanítás hét alaptételét egy könyvben, A Kybalionban. Nehezen érthető nyelvezete miatt sajnos csak kevesen foghatták fel a lényegét.
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok! A könyveket egyenként is meg lehet venni, előzetes megbeszélés alapján! Személyes átvételre az Örs vezér terén vagy a Ferenc körúton kerülhet sor.



Jelenlegi ára: 1 700 Ft

Az aukció vége: 2011-08-08 18:06
. 2 db ezoterikus könyv (Doreen Virtue, stb) - Jelenlegi ára: 1 700 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése